Navigation

Irina Anghel-Enescu

Presedinte, Triple Helix

Zoltan Bereczki

Zoltán Bereczki este Country Director in cadrul NESsT Romania, o organizatie internationala care sprijina infiintarea si dezvoltarea intreprinderilor sociale. In ultimii ani a coordonat si dezvoltat portofoliul NESsT de intreprinderi sociale, oferindu-le atat sprijin financiar, cat si consultanta pentru a-si consolida afacerile. Inainte de a lucra la NESsT, a coordonat o serie de programe regionale din domeniul educatiei civice si dezvoltarii economice.

Ștefan Buciuc

Director, Departamentul Autorități Publice, BCR

Diana Certan

Diana Certan este Director de comunicare si fundraising in cadrul Organizatiei Umanitare Concordia Romania. In ultimii 14 ani Diana a lucrat în ONG- uri, atat ca voluntar dar si ca angajat. Expertiza sa este in management organizational si consultanta organizationala, dezvoltare de modele educationale, scalabilitatea si replicabilitate internationala de programe, dezvoltare de afaceri sociale, training si evaluare. In 2011, Diana a primit prestigiosul premiu al Institutului Aspen Romania Future for Future Leaders si a fost, de asemenea, desemnata de AVON  ca facand parte din  “125  Women for Change in Romania”. Citatul care o defineste cel mai bine este “Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume” (Mahatma Gandhi) si, astfel, in fiecare zi incearca sa realizeze acest lucru.

“SIA este singurul program de acest fel adresat studentilor in Romania. Antrerenoriatul social e un concept nou in piata din Romania, iar in universitati nu stiu de nici un curs pe aceasta tema. Pentru mine SIA este un concept inovativ pentru grupul tinta care il are si care transcede educatia formala, folosind educatia experientiala – studentii invatand facand si mergand dicolo de viziune si conceptie, pana in implementare. Tipul acesta de context create pentru invatare este ceva de care studentii romani inca sufera. Faptul ca pot sa imi pun expertiza la dispozitie pentru a contribui la cultivarea spiritului de antreprenoriat social nu face decat sa ma bucure.”

Vlad Craioveanu

Co-founder, Impact Hub Bucharest 

Alina Tudor

Alina are experienta de peste 9 ani in managementul proiectelor de implicare in comunitate. Este manager proiecte sustenabilitate la Enel Romania, unde coordoneaza implementarea planului de sustenabilitate al companiei. Anterior a coordonat  programul “Tara lui Andrei”, platforma de responsabilitate sociala a OMV Petrom.  Are experienta in coordonarea programelor de acordare de granturi si organizarea competitiilor ce isi propun sa dezvolte comunitatile locale prin antreprenoriat social.

Alexandru Ghiță

Este pasionat de antreprenoriat în educație în România. Crede că educația este cea mai bună investiție pe care o poate face un om, o familie, o țară. În cadrul EDUCATIVA coordonează dezvoltarea proiectelor noi și este responsabil pentru optimizarea resurselor alocate pentru fiecare proiect. Una dintre preocupările sale importante este construcția unui mediu în care fiecare persoană care lucrează cu EDUCATIVA să poată să-și dezvolte abilitățile profesionale. Licență la ASE – SELS în limba engleză și MBA la INSEAD. În timpul liber îi place să practice sporturi de apă (sailing și rafting) și să citească pe teme de strategie, marketing, dezvoltare personală, biografii.

Cristian Lupșa

Cristian Lupşa e reporter, editor și povestitor. Din 2009 editează DoR (Decât o Revistă), un trimestrial independent care publică numeroase eseuri, portrete și reportaje premiate, și care încearcă să deslușească ceva din identitatea românească contemporană. Din ultimii 12 ani, aproape cinci i-a petrecut în SUA, unde s-a îndrăgostit de puterea narațiunii și a poveștilor adevărate de a transforma oameni și comunități. În 2013 a făcut parte din programul de Young Leaders al Institutului Aspen România și în 2014 a fost bursier la Nieman Foundation for Journalism la Harvard.

Costinela Dragan

Sustainability Manager, KMG International (The Rompetrol Group)

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close