Navigation

Echipa Social Impact Award 2017

Ciprian Stanescu

Coordonator SIA 2016

Ciprian este Presedinte al Global Shapers Bucharest Hub, organizatie in cadrul World Economic Forum, prezenta in peste 450 de orase din lume. Din 2013 este Corporate Affairs Director al Institutului Aspen Romania, in cadrul caruia a coordonat programele de leadership intre 2007 si 2013.  A lucrat anterior cu Institutul European din Romania si cu Delegatia Comisiei Europene in Romania si este implicat in diverse proiecte civice, antreprenoriale si educationale. Este Global Shaper al World Economic Forum si membru fondator al factual.ro, prima initiativa de fact-checking din Romania. Ciprian este doctorand in cadrul ASE si a obtinut un master in Stiinte Politice la Universitatea Central Europeana din Budapesta. A fondat in 2014 o trupa de teatru de improvizatie – Martienii si mai recent preda un curs de futurism.

Oana Țoiu

Fondator Social Innovation Solutions

Oana a fondat Social Innovation Solutions, un butiq românesc de facilitare și consultanță în inovaţie și antreprenoriat social și între 206 și 2017 a fost Secretar de Stat în cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. A livrat programe de training în România, Austria, Slovacia, Republica Cehă, Rusia şi Ungaria dar nu doar vorbește despre asta ci și își suflecă mânecile la treabă ca antreprenor social la Mesteshukar ButiQ – o rețea de afaceri sociale care conectează designeri austrieci, români și suedezi cu meșteșugari tradiționali. Conceptul Mesteshukar ButiQ a fost desemnată una dintre cele mai bune 10 idei de inovație socială din Uniunea Europeană în 2012 iar un an mai târziu numele Oanei a fost inclus, de către Foreign Policy Romania în lista celor 101 de oameni care schimbă România. Ïn următorii ani vă veți întâlni cu ea la The Entrepreneurship Academy – prima facultate de antreprenoriat din țară și în rețeaua de tineri a World Economic Forum – Global Shapers.

Diana Morea

Business Incubation Manager, Universitatea Alternativă

Diana face parte din echipa Universității Alternative, unde are rolul de Business Incubation Manager și dezvoltă programe educaționale cu scopul a-i sprijini pe tineri în parcursul lor antreprenorial. Este de asemenea implicată în construirea unei metodologii de dezvoltare antreprenorială în cadrul proiectului european de cercetare Yincubate. În trecut Diana a coordonat EX Amsterdam, proiectul pilot al The Entrepreneurship Academy, prima facultate de antreprenoriat din România, a fost Managerul Business Club – comunitate a organizației studențești Voluntari pentru Idei și Proiecte, și a făcut parte din echipa de organizare a academiei de start-up-uri Good to Go. Pe parcursul celor 10 ani de voluntariat, ea a activat în diferite organizații, printre care se numără și Consiliul Național al Elevilor. Diana crede că prin construirea de modele educaționale alternative să contribuie pe termen lung la o lume mai bună.

Loredana Urzică

Co-Fondator Youth HUB

Loredana este Co-Fondator la Youth HUB, o structură de economie socială dedicată comunităților de tineri antreprenori. Are o vastă experiență în lucru cu tinerii, organizațiile de tineret și studențești și expertiză pe partea de accesare și gestionare a proiectelor cu finanțare europeană nerambursabilă.  Este membru al Global Shapers Bucharest HUB și al Consiliului Economic și Social din România. Loredana a reprezentant interesele tinerilor români în diferite reuniuni europene și mondiale și a militat pentru programe educaționale și de tineret inclusiv în Parlamentul European. Îi place să se implice în proiecte de impact și în campanii de advocacy în zona de educație și cea socială.

Corina Angelescu

Learning Designer, Universitatea Alternativa

Corina Angelescu este Learning Designer în echipa Universității Alternative, unde coordonează programul de consiliere pentru autonomie în învățare și sistemul de evaluare a studenților alternativi. În ultimii 4 ani a fost implicată activ în mediul organizațiilor studențești, unde a avut ocazia să coordoneze diferite echipe și să se dezvolte ca profesionist în managementul echipelor și în managementul strategic. A livrat traininguri pe subiecte precum leadership, learning and development și team management, atât în organizațiile studențești, cât și în organizații din mediul de afaceri. Corina este pasionată de moduri alternative de educație, iar în timpul liber susține activ diferite cauze sociale, fie în calitate de colaborator, fie ca fundraiser individual. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close