Navigation

SIA 2016 Report

Promovam antreprenoriatul social

#1: INSPIRATIE

Te ajutam sa cunosti acele exemple pozitive de tineri care au inceput ca si tine

#2: EDUCATIE

Te ghidam in a dezvolta noi concepte de afaceri cu impact social si dezvoltarea unui model sustenabil in jurul ideii tale.

#3: CONECTARE

Te conectam la o retea internationala de antreprenori, freelanceri, ONG-isti si reprezentanti ai mediului de afaceri

#4: SPRIJIN

Sustinem cele mai bune idei cu premii in bani, spatiu de lucru si conectare, precum si mentorat.


Social Impact Award este un program educational in inovare sociala si o competitie de idei pentru tinerii care vor sa produca o schimbare in societate intr-un mod constructiv. Misiunea proiectului este promovarea antreprenoriatului social in randul studentilor din lumea intreaga. Astazi proiectul este prezent in tari: Austria, Croatia, Cehia, Grecia, Macedonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Elvetia, Suedia, Spania, Slovenia, Tunisia, Kosovo, Bosnia, Muntenegru, Ungaria si Albania.

In Romania proiectul se afla la cea de-a sasea editie si este organizat de catre Global Shapers Bucharest Hub, Social Innovation Solutions si Universitatea Alternativa

Social Impact Award se adreseaza tinerilor care isi doresc sa schimbe probleme sociale curente intr-un mod inovativ, initiind proiecte sau chiar organizatii.
Ideile lor pot adresa diferite teme: saracie, sanatate, educatie, mediu, energie, tehnologie si comunicatii, drepturile omului, discriminare, etc.

Premii

Castigatorii competitiei vor primi premii totale in bani de 5.000 euro (3 x 1.500 euro + 1 x 500 euro), dupa cum urmeaza:

  • 3 premii a cate 1.500 euro fiecare, in urma evaluarii juriului
  • 1 premiu de popularitate in valoare de 500 euro pe baza votului online.

In afara premiilor in bani, reprezentantii proiectelor castigatoare vor avea posibilitatea de a participa la workshop-uri internationale si vor beneficia de un abonament nelimitat la Youth Hub Bucharest in perioada mai – august 2017.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close